Barion Pixel

Masszázsolajok és gélek

Tedd különlegessé az estédet egy varázslatos érzéki, vágykeltő masszázzsal! Erotikus masszázsolaj vagy masszázsgél használatával párodat az érzékek birodalmába repítheted. A masszázsgyertyák hő hatására masszázs olajjá alakulva, kellemes, melegségérzetet válthatnak ki a bőrön, ezzel is fokozva az együttlét különleges hangulatát. A masszázsolajok már számtalan illatban kaphatóak, a vágyfokozó vaníliától, szantálfától kezdve, az édes karamellen át, a gyümölcsösig! Nuru masszázst is kipróbálhatsz és 2in1-ben masszázsgéleink intim síkosítóként is használhatóak!

  •  
  • Rendezés:

Flutschi

Flutschi Orgia-olaj (500ml)

  5.690 Ft

Értékelés: 5 (14)

Magoon

Magoon szerelemolaj Indiai (100 ml)

  3.690 Ft

Légy az első, értékeld!

%
Ritex

RITEX Gel + aloe vera - síkosító (50ml)

2.490 Ft-32% 1.694 Ft

Légy az első, értékeld!

  • 100% diszkréció - Vágyaim.hu szexshop

     


     

    Érzéki kikapcsolódás

     

    Tudjuk jól, hogy az igazán mély, boldogságot és beteljesülést adó együttlét alapjai között nem csak a szeretet és a nyugalom, hanem a teljes ellazulás is szerepel. Az ellazulás eléréséhez pedig nincs is jobb módszer a masszázsnál. 

     

    Az igazán érzéki masszázs olyan, ami tökéletesen kiegészít egy romantikus estét. Rendkívül izgalmas, ugyanakkor megnyugtató érzés, amikor érzed, hogy párod mennyire szívesen simogatja és masszírozza a tested, s hogy mennyire „beindul” attól, hogy simogathat Téged, hogy minden porcikádat meg akarja érinteni.

     

    Erotikus masszázs kellékek: Vágyaim.hu szexshop

     

    A test gyengéd masszírozásától, az izmok tudatos ellazításától egészen az erogén zónák izgatásáig terjedhet egy masszázs, ám bármelyik területet helyezi is a középpontba, az élmény nem lehet teljes egy, az alkalomhoz illő masszázsolaj nélkül, ami még kellemesebbé és selymesebbé teszi az érintést.

     

    Az intim masszázs természetes és gyengéd módja a vágyak felébresztésének. Bár alkalmazhatunk házi praktikákat is az olaj helyettesítésére, például használhatunk testápolót is, egy célzottan erre kifejlesztett készítmény sokat dobhat a masszázson! A masszázsolajok ugyanis hosszabban használhatók, kevésbé párolognak el és szívódnak be a bőrbe, a természetes összetevők pedig segítenek a bőr ápolásában, az izmok ellazításában is. És akkor még nem is beszéltünk a vágykeltő illatú masszázsgélekről!

     

    Milyen típusú masszázskészítmények léteznek?

     

    Masszázsolaj

     

    A legrégebb óta és mai napig leggyakrabban használt készítmények a masszázsolajok, amik rendkívül jól csúsznak, és könnyen dúsíthatók különböző illóolajokkal, így egyszerűen illatosíthatók. Lassan párolognak, így hosszú ideig lehet használni őket, ugyanakkor sokszor foltot hagynak a ruhán, lepedőn, és enyhén zsíros érzetet a bőrön. Hátránya még, hogy társaihoz képest gyorsabban romlik, ezért abban az esetben ajánlott, ha gyakran használjuk.

     

    Masszázsgél

     

    Költséghatékony megoldás, mert rendkívül hosszan tart a hatásuk, nem kell sokszor újraadagolni masszázs közben. Mivel remek csúszást biztosítanak, a száraz vagy erősen szőrös felületekre is remek választásnak bizonyulnak. Összetevőik között nincs olaj, így hosszabban megőrzik a szavatosságukat, viszont gyakran foltot hagynak. 

     

    Masszázskrém

     

    Az olajjal és géllel ellentétben, a masszázskrémek vastagabb rétegben vihetők fel, ezért akkor bizonyulnak igazán jó választásnak, ha egy területen szeretnénk hosszasan elidőzni. Nem hagy maga után zsíros érzetet, és a legtöbb esetben intim terület masszírozására is alkalmas.

     

    Masszázshab

     

    Különleges formula, ami lehetővé teszi a könnyű adagolást, és a megszokott, olajos hatás helyett inkább frissítő élményt nyújt. A jelenleg kapható Tickle my body masszázshabok minden bőrtípuson használhatók, teljesen parabénmentesek, és az intim területeken is alkalmazhatók.

     

    Masszázsgyertya

     

    Masszázs gyertya, erotikus kellékek masszázshoz - Vágyaim szexshop

     

    Az egyik legkülönlegesebb és leginkább érzéki élményt nyújtó formátum a masszázsgyertya, ami garantálja a romantikus hatást az első pillanattól az utolsóig. A kanóc meggyújtása után a gyertya masszázsolajjá olvad, de nem kell félni, ennek az anyagnak alacsonyabb az olvadáspontja, így a láng elfújása után szinte azonnal a testre önthető. 

     

    Milyen extrákkal rendelkezhet egy masszázsolaj? 

     

    Egyes termékek pusztán hagyományos masszázsolajok, ám egyre több extra „tudással” találkozhatunk a kínálatban. 

     

    2in1: masszázsolajak és síkosítók

     

    Bár sok masszázsolaj és -készítmény használható az intim területeken, a legtöbb csak külsőleg alkalmazható, síkosítóként már nem ajánlott. Ha nem akarod a flakonokat cserélgetni az este során, érdemes olyan masszázsolajat választani, ami már önmagában is használható síkosítóként! 

     

    Ízes, ehető masszázsolajak

     

    Az, hogy egy ilyen készítmény illatos, nem új dolog, sőt, szinte alapkövetelmény. Az viszonyt, hogy íze is legyen, már nem annyira megszokott. Pedig egy érzéki masszázs könnyen meghozhatja a kedvet ahhoz, hogy végigcsókold partnered testét. Az ehető készítmények nem csupán lehetővé teszik ezt, de finom ízeikkel még élvezetesebbé teszik!

     

    Melegítő hatású masszázsolaj

     

    Egy hideg estén nem mindig könnyű megszabadulni a ruhákról, még egy kellemes masszázs reményében sem. A melegítő hatású masszázskészítményeknek viszont ilyenkor sem lehet ellenállni! Nem csak a bőr, de a hangulat is fel fog forrósodni velük. 

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés