Szex társasjáték

Unatkoztok? A Vágyaim sexshop felnőtt társasjátékai segítenek

Mi lenne, ha felforrósítanátok a hangulatot egy izgalmas felnőtt társasjátékkal? Játszani jó! Egész estés kikapcsolódást ígérnek a pajzán és vágykeltő szex társasjátékaink. Többféle erotikus társasjáték közül választhattok. Tartsátok be az összes játékszabályt, és az élvezet nem marad el!

Rendezés:

100% diszkréció - Vágyaim.hu sexshop

 


 

Engedd el magad, legyél játékos!

 

Ha a legjobb szórakozást keresed, amely izgalmakkal, intim élményekkel vár, és mindig képes felforrósítani a hálószoba hangulatát is. Nem is kétség, hogy mi erre a legalkalmasabb módszer: a szextársasjátékok.

 

Pajzán és vágykeltő szextársasjátékaink egész estés kikapcsolódást ígérnek a forró pillanatok kedvelőinek, de fontos, hogy a játékszabályokat midig be kell tartani vagy tartatni, hiszen az élmény és a szórakozás így lesz garantált.

 

AVK - Adsz vagy kapsz felnőtt társasjáték - Vágyaim sexshop

 

Régóta együtt vagytok, és szeretnétek egy kis erotikus izgalmat vinni az estékbe? Szükségetek van valamire, amivel feldobhatjátok a szerelmi életeteket? Ne aggódjatok, idővel minden pár szembesül ezekkel a kérdésekkel, és a megoldás nem is olyan bonyolult.

 

Esetleg még friss pár vagytok, és szeretnétek jobban megismerni egymást, testileg és lelkileg egyaránt? Sőt, talán még önmagatokkal kapcsolatban is vannak felfedezésre váró területek? A legjobb, ha mindezt szórakoztató módon teszitek!

 

Erotikus játékok, kizárólag pároknak a Vágyaim.hu sexshop kínálatában

 

Bármelyik kategóriába tartoztok is, remek választás lehet számotokra  például az új, magyar nyelvű AVK: Adsz vagy kapsz?, egy társasjáték játékos módon segít nektek az ismerkedésben, felfedezésben, valamint a kapcsolat (újbóli) szorosra fűzésében!

 

De vigyázzatok, ez a játék szigorúan csak 18 éven felülieknek való! A legjobb pedig, hogy ez a játék végre valóban minden párnak szól! Az AVK: Adsz vagy kapsz ugyanis egy gendersemleges társasjáték, így minden egyes feladatnál ügyeltünk rá, hogy a párok nemi összetételétől függetlenül elvégezhetők legyenek.

 

De a Monogamyval sem nyúlhattok mellé! A külföldön főként Hot Affairként ismertté vált játék az elmúlt években Magyarországot is meghódította Monogamy néven. A világszerte több, mint 1 millió eladott példányszám abszolút a Monogamy társasjáték mellett szól. Biztos élvezetet és intim pillanatokat nyújt a játékosoknak, megfűszerezve ezzel a párkapcsolatot, így még közelebb hozva egymáshoz a szerelmeseket!

 

Közel 400 szórakoztató feladatával várja játékosait, majd ahogy a játék halad előre, egyre vidámabb és izgalmasabb, forróbb feladatok követik egymást. Az alkotók több, int egy évig dolgoztak azon, hogy magyar nyelvbe átültetve is elérhető legyen ez a fantasztikus erotikus társasjáték, amely igazi különlegesség minden pár számára. Akarsz egy szenvedélyes éjszakát a pároddal? Szeretnéd, hogy maximális élvezetekben legyen részed? Akkor indulhat a szenvedélyes párjáték!

 

Tipp a játékokhoz

 

Néhány kiegészítő beszerzése nem árt még a játék megkezdése előtt. Szükségetek lehet egy...

► vagy több jól behűtött üveg pezsgőre és csokoládéra a pikáns élvezetek növeléséhez

gyertyára a meghitt hangulatért

masszázsolajra, síkosítóra a sikamlós pillanatokhoz

szexi fehérneműre a csábításhoz

bilincsre, kötélre, bondage-szalagra, ha esetleg megvadulnátok kissé

és az sem árt, ha kéznél van egy minőségi vibrátor!

 

+18 házibulikra

 

Nem minden felnőtt játék szól csak a szexről! Webshopunkban olyan különleges tábla- és kártyajátékokat is találsz, melyek ugyan nem szexuális tevékenységre buzdítanak, de témájuk vagy nyelvezetük miatt bizony csak felnőtteknek valók… a nem finom lelkű felnőtteknek.

 

Ha szeretnétek feldobni a következő házibuli hangulatát, válogassatok ezek közül a pikáns, megbotránkoztató vagy épp morbid felnőtt társasjátékok közül!