Barion Pixel
  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Szexi bodyk

Különleges és erotikus megjelenésre vágysz?

Válassz szuper szexi bodykat. Termékeink széles választéka biztosítja, hogy megtaláld, ami az alakodon legjobban mutat. Klasszikus szolid fazonok és merész nagy kivágások, változatos anyagokból. Kérünk, minden esetben figyeld a mérettáblázatot, és így válaszd ki a számodra megfelelő darabot. Ruháink fél számmal nagyobbak lehetnek a Magyarországon megszokottaknál, ezért olyan fontos a mérettáblázat használata. Mérettáblázat.

  •  
  • Rendezés:

%
Penthouse

Penthouse Turned on - nyitott csipke body (fekete)

6.190 Ft-19% 4.995 Ft

Légy az első, értékeld!

%
Penthouse

Penthouse Perfect Lover - nyakpántos body (fehér)

6.890 Ft-30% 4.796 Ft

Légy az első, értékeld!

Cottelli

Cottelli - Szexi szobalány body

  13.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Mapalé

Mapalé - csipke body (fehér)

  19.990 Ft

Légy az első, értékeld!

Cottelli

Cottelli - Nyitott body (fekete)

  9.590 Ft

Légy az első, értékeld!

Cottelli

Cottelli - fénylő necc body (fekete)

  14.790 Ft

Légy az első, értékeld!

Cottelli

Cottelli - Party time - body (fekete)

  16.990 Ft

Légy az első, értékeld!

  • Üdvözlünk a Vágyaim.hu sexshop szexi bodyk kategóriájában, ahol széles választékban kínálunk különböző stílusú és kialakítású bodykat. A kínálatunkban megtalálhatóak a hosszúujjú, hálós necc bodyk, amelyek ideálisak azok számára, akik egyedi és különleges megjelenést keresnek. Ezenkívül kínálunk strasszos és lyukacsos szetteket is, amelyek modern és merész stílust képviselnek.

     

    A Cottelli Bondage fényes body-jai karrögzítőkkel készülnek, amelyek elegáns és egyedi megjelenést biztosítanak. Emellett a Penthouse Perfect Lover csipkés, nyakpántos bodyi is megtalálhatóak a kínálatunkban, amelyek különleges alkalmakra készültek. Az Obsessive márkától érkező Gepardina cicalány jelmez szettek és a Luvae bodyk áttetsző mellrésszel szintén rendelkezésre állnak, mindegyikük egyedi dizájnnal és kivitelben.

     

    A Bad Kitty, Abierta Fina, Passion és Ouch! márkák szintén hozzájárulnak a változatos kínálathoz extrém vállpántos, nyitott necc bodykkal és fluoreszkáló, pántos hatású bodykkal, amelyek mind színben, mind stílusban kiemelkednek. Minden termékünk mellett kiemelt figyelmet fordítunk a méretre és az illeszkedésre, így mérettáblázatunk segítségével a vásárlók könnyedén megtalálhatják a számukra tökéletes darabot.

     


     

    Szexi body - Vágyaim.hu

    A Vágyaim.hu szexi bodyk kategóriájában a modern nők számára készült választékunkkal biztosítjuk, hogy mindenki megtalálja a számára ideális darabot, legyen szó egy egyszerű estéről otthon, vagy egy izgalmas, különleges alkalomról. Fedezd fel te is a minőségi, stílusos és szexi bodyk széles választékát, és találd meg a tökéletes darabot, amely kifejezi egyéniségedet és kényelemmel öltözteti meg. Látogass el hozzánk, és válogass a modern és elegáns stílusú bodyink közül.

Vár a Vágyaim Klub!

Exkluzív akciók, hírek, újdonságok első kézből! Lépj be ingyenes VIP klubunkba, és mi 1500 forintos kuponnal ajándékozunk meg!

Lépj be a Vágyaim Klubba!

Keresés