Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a  www.vagyaim.hu  webáruház  cookie -t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Luxus és csillogás: Womanizer Swarovski

Akik szeretik a luxust és a csillogást, azok általában mindenben ezeket keresik. Bár egy csiklóizgatótól általában a garantált orgazmuson túl nem várunk túl sokat – csak hogy vegye ki a munka nagy részét a kezünkből – a Womanizer állandóan fejlődő és megújuló termékei ennél mégis sokat többet adnak.

Pulzáló, ritmikus, apró szívó-hullám ingerekkel, stimulációkkal kényeztetik a csiklót és ennek köszönhetően garantáltan orgazmust okoznak akár egymás után több ízben és akár egy-két percen belül is. És ez csak a technikai tudásuk, a kinézetükről nem is ejtettünk szót…

Inkább ékszer, mint izgató

Sokan azért nem hajlandóak közelebbről is megismerkedni egy-egy szexkütyüvel, mert azt látatlanban is valami undorító, beteges dologgal azonosítják, amit semmiképp se vennének a kezükbe. Pedig nagyon meglepődnének a fanyalgók, ha a tenyerükbe adnánk egy Womanizer izgatót, ami Swaroswski kristállyal van díszítve.

Megkockáztatjuk, hogy elsőre rá sem jönnének, hogy valójában ez micsoda, sokkal inkább emlékeztetné őket egy ékszerre vagy valami nagyon csajos cuccra.

A Swarovski kristályokat senkinek sem kell bemutatnunk. Ezek világszerte egyet jelentenek a magas minőséggel, a csillogó kristályok pedig rengeteg színben és formában tündökölve kápráztatják el rajongóikat. Ez az egyedülálló csillogás csak a Swarovski kristályokat jellemzi már 1895 óta, így valóban nagy múltjuk van ezeknek a pompázatos köveknek.

A cég saját maga is készít ékszer kollekciókat, amelyek Swarovski márkanév alatt forgalmaz, és együttműködnek más cégekkel is, akik Swarovski kristály kövek felhasználásával készítenek ékszereket, dekorációs tárgyakat és már csiklóizgatókat is.

A Womanizer termékeket Swarovski kövek díszítik

A több színben is elérhető Womanizer Pro termékek csendességükről, extra méretű, XL-es pótfejükről és még praktikusabb kialakításukról lettek igen népszerűek, valamint gyönyörű, impozáns Swarovski kristályos ki-bekapcsoló gombjukról, amitől még dizájnosabbakká váltak. Innen továbbmenve a fejlesztők piacra dobták a Womanizer luxus változatát, a Swarovski Leopard-ot, aminek leopárdmintás a külseje, és amit több száz csillogó Swarovski kristály díszít.

Ezen a típuson is van egy hatalmas vezérlőgomb, ami történestesen szintén kristályból készült, anyaga bőrbarát, a dekor berakások pedig még inkább ékszerhez hasonlóvá teszik.

Másik nagy kedvencünk a pink színű Womanizer Swarovski Crystal Dreams léghullámos csiklóizgató, amin szintén több száz csillogó kristály van. Nem láttunk ennél csajosabb szexjátékszert!

A vezérlőgomb is SWAROVSKI kristály, ettől pedig a termék még ízlésesebb, letisztultabb és nőcisebb. Könnyedén simul a kézbe és olyan frenetikus orgazmus-élményt képes nyújtani, melyről nem túlzás azt mondani, hogy megremegteti az egész testet.

Ideális ajándék lehet Valentin-napra, évfordulóra, lánybúcsúra, születésnapra, de gyakorlatilag alkalom se kell hozzá, hogy meglepjük párunkat (vagy magunkat) a semmihez sem fogható orgazmus élményével.
womanizer swarovski
Hogyan használd?

Még mielőtt teljesen elvenné az eszedet a pompa és csillogás, jó, ha tudod, ezeknél a termékeknél is be kell tartanod néhány használati és higiéniai útmutatást:

1. Ha van valamilyen intim ékszered, azt először szedd ki és első használat előtt mindig tisztítsd meg a terméket.
2. Nyomd hosszan a ki-/bekapcsoló gombot, aminek hatására elindul a gyengéd szívóhullám.
3. Húzd szét a szeméremajkaidat, majd a szívóharangot helyez gyengéden a csiklódra, oda, ahol érzed, hogy jól esik.
4. A gomb rövid lenyomásával, fokozható a szívóhullámok intenzitása 6 különböző fokozatban. Adj időt magadnak a kísérletezgetésre, hogy megtudd, mi az a fokozat, ami igazán jól esik.
5. A kikapcsoláshoz a ki-bekapcsoló gombot hosszabban, kb. 2 másodpercig kell lenyomva tartanod, majd használat után jöhet újra a tisztítás.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek blog