Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a  www.vagyaim.hu  webáruház  cookie -t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Ismerkedj meg az elektro dildókkal

Bár a dildókat a legegyszerűbben úgy tudjuk megkülönböztetni a vibrátoroktól, hogy ezek azok a szexjátékszerek, melyeknél csak magadra (és a kezedre) számíthatsz, hiszen nincs beléjük építve semmilyen vibrációs herkentyű, nem csodálkoznánk azon, hogy az elektro dildó kifejezésre most teljesen összezavarodnátok.

De megpróbálunk rendet tenni a fejekben!

Vigyél egy kis feszültséget a hálószobába

És ez most semmiképp sem átvitt értelemben értendő, hanem feszültség alatt elektromosságot, áramot értünk.

Az elektroszex eszközök lényege, hogy kisebb elektromos impulzusok sorozatát küldik ki – általad szabályozható erősségi fokozatokon – érzékeny testrészekre.

De ugyan miért akarnád önként, hogy áramütés érjen? Mert biztonságos körülmények között, megfelelő eszközökkel bizonyos helyeken kifejezetten bizsergető, stimuláló, jó érzés, ha egy kis áramütés ér.

Ennek a több száz éves múltú szexuális szokásnak a lényege, hogy az áram adta bizsergető érzéssel, az elektromosság testre gyakorolt hatásával érik el az orgazmust.

Például azok a hölgyek, akik már kipróbálták, hogy milyen az elektro dildóval vagy vibrátorral való örömszerzés olyan frenetikus orgazmusról számoltak be, amilyet addig még nem éltek át.

Rendhagyó örömszerzés

Az elektro szexben nincs behatolás, nincs orális szex csupán az áram okozta élvezetek. Leggyakrabban önkielégítésnél kerülnek elő elektro szex szerkentyűk, de napjainkban egyre több bevállalós pár is nyitott az effajta kísérletezgetésre, hogy valami újat vigyenek a hálószobájukba.

Az elektro szexhez szükséges izgatók speciálisan vannak kialakítva és hozzájuk igazítva, fejlesztve egy úgynevezett elektro dobozt (boxot) is gyártanak az erre specializálódott cégek.

A hozzáértők szerint az elektro szexhez egy kifogástalan minőségű, biztonságos elektro dobozt kell vásárolni, amihez mindenféle kiegészítőket, például dildót, kúpot, vibrátort lehet csatlakoztatni.

A dobozokba épített programokkal variálható a testre rögzített elektródákon futó áramütés nagysága, ami elsőre ijesztően hangzik, de megfelelő használat mellett tökéletesen biztonságos.

Egy elektro boxhoz általában egy szetten belül lehet jutni, ami még vezetékeket, elektródákat és tappancsokat is tartalmaz.

Az öntapadós tappancsokat a test különböző pontjára kell helyezni (mellekre, nemi szervre ), így érhetünk el velük ingereket.

Elektromosság és szex? Íme, néhány érdekesség:

Tudtad, hogy már 1830-ban is lehetett elektródákat vásárolni elektro szexhez? Hát azt, hogy annak idején még elektromos árammal vezetett övekkel kezelték az impotenciát és nem mindenféle gyógyszerekkel? Viszont arról már tuti hallottál, hogy van elektromos izomstimulálásra (EMS) használható doboz. De azt már biztos nem tudod, hogy sokáig ezt használták a szexben is, majd az 1970-es években vált külön a két eszköz és fejlesztettek ki egy kifejezetten szexuális izgatásra való stimuláló dobozt ennek alapján.

Mit ajánlunk?

A Mystim elektro szexuális segédeszközök gyártásában élen jár, így nálunk is megtalálhatod az ő termékeiket, amelyek nagyon jól variálhatóak egymással.

A Mystim Current Conrad dildó önmagában is használható, de akár elektromos stimulációra is képes, ha elektro készülékhez (boxhoz) csatlakoztatod. Hüvelyi és anális kényeztetésre is alkalmas, maximálisan bőrbarát szilikon anyagból készült.

A Mystim Bal(l)zac - gömbös elektro dildó kézzel polírozott, orvosi minőségű alumíniumból készülő dildó, lekerekített, rúd formával, erősen masszírozó, gömbös felszínnel. Beépített kábelével elektro-készülékhez csatlakoztatva elektromos stimuláló ingerekkel kényeztet.

Tartalomhoz tartozó címkék: blog