Barion Pixel
  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

Gun Oil Stroke 29 - Maszturbációs- és masszázskrém (200ml)

  • 12.990 Ft
Menny.:

Gun Oil Stroke 29 - Maszturbációs- és masszázskrém (200ml)

Ajánlott termékek

Bennünk megbízhatsz

Garantáljuk a legjobb termékeket és a teljes diszkréciót!

  • Megbízható webáruház

    Az Árukereső.hu Megbízható Boltként tart minket számon. A vásárlóink 98%-a maximálisan elégedett velünk. 23x Ország Boltja és 2x Az év honlapja díjazottak vagyunk.

    Elolvasom »

  • 100% diszkréció

    Semleges feladó nevében postázunk, nem árulkodó csomagolásban, 100% diszkrécióval. Bankkártyás fizetés esetén a termék és az üzlet neve nem látszik, csak a tranzakció száma.

    Elolvasom »

  • 30 napos elállási jog

    A jogszabályi előírásoknál jóval hosszabb, 30 napos elállási jog vonatkozik minden termékünkre. A motoros termékekre pedig egy év jótállás jár.

    Elolvasom »

  • Ingyenes kiszállítás

    Akár 1 napon belül, már holnap átveheted rendelésed. 21.999 Ft felett pedig ingyen házhoz visszük. Több mint 100.000 sikeres rendelés van már mögöttünk.

    Elolvasom »

Hasonló termékek:

Leírás és Paraméterek

200ml-es, gazdaságos kiszerelésű Gun Oil - 29 Húzás (Stroke 29): egy csodálatos maszturbációs krém, mely segít a saját tested felfedezésében!

A súrlódási erő és a tested melege ezt a krémet egy intenzív maszturbációs élménnyé változtatja át, úgy nagyjából a 29. húzásra.

A Gun Oil gyártó csapata egy olyan szigorúan titkos receptúrát készített, amely annál síkosabb, minél tovább van a testeden. Ez a sűrű, nem zsíros krém sokkal többre képes, mint egy szilikon vagy vízbázisú síkosító. Mire elérsz a 29. húzáshoz, a krém átalakul, állaga megváltozik, és feltárul előtted a maszturbálás egy egészen új szintje. Megtapasztalod, hogy milyen az, mikor a síkosság nagyon-nagyon hosszan egyenletes marad, és ezáltal egy igazán intenzív megszakítás nélküli játékban lehet részed.

Egy megbízható tesztelőnk szerint a termék igazán egyedi jellemzőinek köszönhetően, nem csak egyedül érdemes kipróbálnod, hanem ha van partnered vele együtt is. Kérd meg partnered, hogy ő játsszon rajtad és figyeld meg a hatást: megfelelően nagy mennyiségű krém használata esetén - még körülmetélt férfiak is - hangosan csattognak tőle húzásonként, és ugye ki ne szeretné ezt a hallani?! Ha partnered nem annyira gyakorlott a kézimunkában, ez a krém azon is sokat segít! A szerszámod hihetetlenül csúszóssá válik, melynek köszönhetően egy gyakorlatlan kéz is sokkal kevésbé tudja kidörzsölni.

Tulajdonságok:
-speciális, egyedi receptúra
-sűrű állag
-nem zsíros, nem csöpög, nem ragad
-masszázskrémként is használható
-E-Vitamin és Aloe Vera tartalmának köszönhetően védi és lágyítja a bőrt, csökkenti az irritációt
-nem hagy foltot

100ml-es kiszerelésben, pattintós kupakkal ellátott tubusban.

Összetevők:
Aqua, Octyl Palmitate, Prusnus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Emulsifying Wax, Aloe Barbadensis Extract, Cetyl Alcohol, Tocopheryl Acetate (Vitamin E), Propylene Glycol, Glycerin, Methyl Paraben, Propyl Paraben, Carbomer, Diazolidinyl Urea, Triethanolamine.

Használati útmutató letöltése (PDF)

A férfi és női szexjátékoknál minden esetben érdemes a megfelelő síkosításról is gondoskodni, ehhez itt találjátok meg a legjobb termékeket. Ne feledkezzetek meg a szükséges higiéniáról sem, javasoljuk, hogy a szexjátékokat kifejezetten az ezekre tervezett tisztítószerekkel tisztítsátok, illetve tartsátok karban.

Rendelj 21.999Ft felett és a szállítási költséget átvállaljuk! Profin lezárt jelöletlen dobozba csomagolunk és diszkréten szállítunk.  Minden motoros termékünkre 1 év jótállást biztosítunk!

A(z) Gun Oil Stroke 29 - Maszturbációs- és masszázskrém (200ml) termék ára 12.990 Ft.

Mi 30 napos elállási jogot biztosítunk Neked! Részletek a Vásárlási feltételek-ben.

Elemes termék? Nem
Funkció vágyfokozó krém, spray
Készlet Nincs raktáron
Márka Gun Oil

Vélemények

  • 5.0
    (1 vélemény alapján)
    • (1)
    • (0)
    • (0)
    • (0)
    • (0)
  • Mondd el véleményed és megháláljuk!

    Örömszerzés csupán szavakkal? Nekünk bejön! Írd meg őszintén terméktapasztalataidat, és mi 5.000 Ft-os kupont adunk ajándékba, melyet egy 25.000 Ft-os vásárlás felett tudsz felhasználni!

    Értékelés írásához bejelentkezés szükséges!

      • 2021. 07. 02.

      •   igazolt vásárlás

    • A termék minden tekintetben hozta a leírásban szereplő tulajdonságait :)

      Két diónyi adag és addig masszíroz a párod, ameddig csak akar ;)



Vásárlói vélemények

Keresés