Termékek Menü
0

Elismeréseink és díjaink

Már 2007 óta azon dolgozunk folyamatosan, hogy a magyarországi hálószobákba igényes, minőségi erotikát csempésszünk, és mindent, ami hozzá kell... Ez idő alatt több mint 40.000 embernek és párnak okoztunk örömet, és aminek még jobban örülünk, hogy ez a szám folyamatosan csak emelkedik! :)

Az utóbbi évek során számos díj és elismerés kövezi a sikerhez vezető utat. Az erotikus termékek piacán sikerült kiemelkedő eredményt elérnünk, amely versenytársaink számára követendő példa lehet. Ezeket az eredményeket büszkén hirdetjük és vásárlóink, mint TE, megbizonyosodhatnak arról, hogy a legjobb helyen járnak. Kiszolgálásunk minősége és megbízhatóságunk kiemelkedő  a magyar piacon, mi sem bizonyítja ezt jobban mint a számos elismerés, amit az elégedett vásárlóktól kapunk. 

Az Ország Boltja 2015 versenyén " Minőségi díj - Erotika " kategóriában az első helyezést sikerült elérnünk, ezzel kijelenthetjük, hogy a Vágyaim.hu az ország legminőségibb szexshopja Magyarországon, 2015-ben!

Idén, 2015-ben az Ország Boltja versenyen 1. helyezést értünk el minőségi kategóriában!

Az Ország boltja 2015 - Minőségi díj Ország Boltja Minőségi díj 1. helyezett 2014 Ország Boltja Minőségi díj 1. helyezett 2013 Ország Boltja Népszerűségi díj 1. helyezett 2013 Ország Boltja Népszerűségi díj 1. helyezett 2012 Ország Boltja Minőségi díj 1. helyezett 2012 Ország Boltja Népszerűségi díj 1. helyezett 2011 Ország Boltja Minőségi díj 1. helyezett 2011

Az  Ország Boltja 2015  versenyen a “ Minőségi Díj – Erotika ” kategóriákban 2011, 2012, 2013 és 2014 után 2015-ben is aranyérmesek lettünk !  Az Erotika kategória győztese is ismét, zsinórban harmadjára, a Vágyaim.hu lett, így mi bizonyultunk a legminőségibbnek több száz webáruház közül. Az Ország boltja eredményeinkről bővebben ide kattintva olvashatsz.


Megbízható bolt - Árukereső.hu   100% megbízható bolt
 
Árukereső.hu - Megbízható bolt minősítés  és  Olcsóbbat.hu - 100% megbízható bolt minősítés:  Erre vagyunk talán a legbüszkébbek, hiszen ezt a díjat TI, mint vásárlók ítélitek meg nekünk azzal, hogy nálunk vásároltok és elmondjátok a véleményeteket. A több mint 2000 vélemény alapján a közel 100%-os elégedettség mindennél többet mond!
Vélemények és értékelések    2412 vélemény


Vedd+ minősített webshop Szek.org

Veddaneten.hu - Minősített webshop cím  abban erősít meg, hogy nálunk az ügyfél elégedettsége az első és a belénk vetett bizalom számunkra érték, ezért mindent megteszünk, hogy óvjuk. A minősítést a  SzEK.org webshop minősítő rendszer - Szövetség az Elektronikus Kereskedelemért Közhasznú Egyesület ítéli oda. Független szervezett akik csak a munkásságukban a legkiemelkedőbb webáruházaknak ítélik meg ezt a minősítést, mint például nekünk.:) A vagyaim.hu teljes mértékben megfelelt a  SzEK.org  által támasztott jogi, fogyasztóvédelmi és adatvédelmi követelményeknek, ezzel megszerezte a  Vedd a neten  tanúsítványt, mely a magyar e-kereskedelem legnagyobb presztízsű megjelölése. A tanúsítvány igazolja, hogy áruházunk nem csak a hatóság objektív ellenőrzési szempontjainak felel meg, de fogyasztóbarát is egyben.
SzEK.org tagja is vagyunk. A szövetség célja az elektronikus kereskedelem gazdaságélénkítő szerepe, korszerű, gazdaságos és megbízható formáinak, tevékenységének elősegítése. 
 
Norton Secured: ez biztosít téged, hogy webáruházunk biztonságos
 
Norton Secured: ez biztosít téged, hogy webáruházunk biztonságos, adathalászattól és bármiféle online támadástól védett. A norton rendszeresen ellenőrzi oldalunkat, hogy megfeleljünk a szigorú biztonsági előírásoknak. Figyeli, hogy ne legyen az oldalunkon számítógép-fenyegetés, személyes adatokat érintő fenyegetés és más zavaró tényező.
Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek