Weboldalunk használatával jóváhagyod hogy személyre szabott hirdetések megjelenítése érdekében a  www.vagyaim.hu  webáruház  cookie -t alkalmazzon.​
Termékek Menü

Ajándék Womanizer rendelésed mellé!

Hallottál már a léghullámos csiklóizgatókról? Ezek azok az örömszerzők, melyek használatával nők tömegei éltek át újfajta, intenzív és máshoz nem hasonlítható orgazmust, akár egyetlen percen belül.

 

Ha Te még nem próbáltad, most itt a lehetőség, hogy INGYEN kipróbáld a léghullámos csiklóizgatók legnagyobbika, a Womanizer által nyújtott élményt, hiszen ha legalább 20 000 forint értékben rendelsz a Vagyaim.hu-tól, ajándékba kapsz egy Womanizer One-t! 

 

Mit érdemes tudni a Womanizer léghullámos csiklóizgatókról? 

 

Számtalan felmérés kimutatta már, hogy a hölgyek jelentős része csakis a klitorisz izgatásával képes orgazmust elérni, így nem meglepő, hogy a rúdvibrátorok és G-pontizgatók helyét fokozatosan a csiklóizgatók veszik át a népszerűségi listán. És ezek között is különös figyelmet érdemel az új generáció, a léghullámos technológiát alkalmazó Womanizer kényeztetők.  

 

 

A Womanizer által kifejlesztett Pleasure Air™ technológia az orgazmus teljesen új dimenzióját mutatja be a hölgyeknek. Még azok a nők is gyorsan érkező és újszerű csúcspontról számoltak be, akik eddig úgy gondolták, nem képesek az orgazmusra.   

A léghullámos csiklóizgatótól nemcsak rövid időn belül lehet a csúcsra jutni, de a szerkezet többszöri orgazmust is ígér. 

Maga az érzés az orális kényeztetéshez hasonlítható, leszámítva a kezdeti bizonytalanságot, mikor a partner nem tudja pontosan, hogy mi és hogyan jó a nőnek.

A léghullámos csiklóizgatók nemcsak értik a dolgukat, de mindenféle testhez és igényhez tökéletesen passzolnak. Ráadásul igen csendesek, így attól sem kell tartani, hogy bármi is megzavarja az élvezettel töltött pillanatokat.

 

 

Ajándék Womanizer One rendelésed mellé!

 

Ha most legalább 20 000 forint értékben vásárolsz a Vagyaim.hu oldalán, ajándékba adunk mellé egy 9 990 forint értékű Womanizer One-t. 

Lehetőséget szeretnénk biztosítani mindenki számára, hogy megtapasztalhassa a Womanizer léghullámos csiklóorgazmust! A sokak által még ismeretlen egyedi szívóimpulzus technológiát, mely Nők ezreinek okozott már csupán néhány percen belül szinte érintés nélküli gyönyört! A készülék 30 perces üzemidejével tökéletes lehetőséget nyújt, hogy még több nő ismerhesse meg az orgazmus új dimenzióját. 

Az akció október 31-ig vagy a készlet erejéig tart, kizárólag az online leadott leadott rendelésekre érvényes. 

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek