Barion Pixel
  • Ügyfélszolgálat: +36 20 808 9009

2023 kedvencei - 3. rész: Vibrál a levegő (is)

Egyszerűen imádjuk a rezgő játékokat! És úgy tűnik, Ti is hasonlóan vélekedtek, legalábbis az idei vásárlási szokásaitokat nézve.

 

Akár kívül, akár belül... egy kis vibrálás képes mindent még élvezetesebbé tenni. Nem csoda hát, hogy a vibrátoraink és rezgő játékszereink toronymagasan vezetik a népszerűségi listákat. Az óriási kínálatban nem nehéz elveszni, ezért is tartjuk fontosnak, hogy megmutassuk nektek, mik voltak a trendek 2023-ban, hiszen ennyi kielégített ember nem tévedhet!

 

Érezd a rezgést! – Kedvenc vibrátorok

A több tízezer rezgő játékszer között rengeteg forma, szín és funkció található, így természetesen abban is jelentős különbségek vannak, hogy mire ideálisak. A hagyományos vibrátoroknál a csikló és a G-pont kényeztetése áll a középpontban, de úgy tűnik, a leginkább azt preferáljuk, ha valami egyszerre több dologra is alkalmas. 

#1: Satisfyer Double Joy

Okostelefonról irányítható párvibrátor két extra erős motorral, mely ideális társ az együttlétek során. Ráadásul egyszerre kényezteti a pár mindkét tagját!

#2: Javida - melegítős vibrátor

Melegítő funkciós, prémium minőségű Javida vibrátor újratölthető, dupla-motoros kialakítással!

#3: Pretty Love Brighty

Bársonyos tapintású vibrátor két erős motorral, ergonomikus, hajlított végű formával, mely tökéletesen idomul a női G-ponthoz.

 

A levegő ereje – Kedvenc léghullámos csiklóizgatók

Az elnevezésben nem véletlenül csiklóizgató szerepel a csiklóvibrátor szó helyett. Ezek az eszközök ugyanis – alap esetben – nem rezegnek. Ehelyett egy, a csikló köré helyezendő csőrrel vannak ellátva, mely afféle vákuumot képez, amin belül egy kis hártya segítségével léghullámokat generál.

Furcsán hangzik? Elsőre talán igen, ám amikor először tapasztalod meg, ahogyan akár egyetlen perc alatt a csúcsra juttat, már azt fogod furcsállni, hogy nem hamarabb találták fel! 

#1: Satisfyer Pro+ G-spot

Az év abszolút győztes vibrátora egyszerre kényezteti a G-pontot és a csiklót, utóbbit ráadásul az ellenállhatatlan léghullámai segítségével, így garantált a gyors orgazmus!

#2: Satisfyer 1 Number One

Melegítő funkciós, prémium minőségű Javida vibrátor újratölthető, dupla-motoros kialakítással!

#3: Womanizer Premium Eco

A méltán világhírű Womanizer Premium luxus léghullámos izgatója, ezúttal környezetbarát kiadásban, de továbbra is 30 napos orgazmusgaranciával!

 

Hátsó örömök – Kedvenc anális vibrátorok

Bár sokan tabuként kezelik az análszex témáját, a számok azt mutatják, igenis nagy az érdeklődés a dolog iránt. Ezen a területen talán még nehezebb választani a kínálatból, hiszen tapasztalat hiányában sokan nem tudják, mivel érdemes kezdeni. Ezt segítő cikkünk mellet jó támpont lehet hát 2023 TOP 3 análvibrátora, amikben sokszáz vásárlónk lelte örömét. 

#1: Love Plug - mini análvibrátor

Kezdőknek is ideális, kifejezetten kis méretű, bőrbarát szilikonból és stimuláló felszínnel készülő análkúp.

#2: Satisfyer Backdoor Lover

Uniszex, nőknek és férfiaknak egyaránt ideális análvibrátor, prémium anyagból, vízálló kivitelben! 

#3: Aixiasia Hiross

Szinte teljes egészében bizsergető, dupla motoros, intenzív análvibrátor. Körkörös  mozgással masszíroz, így prosztataizgatásra is tökéletes választás.

Tartalomhoz tartozó címkék: Szexedukáció

Kapcsolódó termékek

Neked ajánljuk

Keresés