2023 kedvencei - 2. rész: Játékos esték

2023 kedvencei - 2. rész: Játékos esték

Mi másról is szólt volna nálunk ez az év, mint a játékról? Persze mint mindig, ezúttal is csak pikáns, felnőtteknek való formában!

 

Hiába a felnőtt élet, a játékokról nem kell lemondani, sőt! Biztosan állítjuk, hogy egy párkapcsolatnak és a szexualitásnak is fontos, sőt, megkerülhetetlen része a játékosság! 

Szerencsére minden jel szerint, Ti is hasonlóan vélekedtek, hiszen idén ismét óriási lelkesedéssel válogattatok a különféle felnőtt játékok között. Összegyűjtöttük, mik voltak a kedvenceitek 2023-ban, akár akkor, amikor egy szerepjáték során más bőrébe bújtatok, akár akkor, amikor a kifejezetten felnőtt pároknak szóló társasjátékokról volt szó!

Kezdjük az elején! – Kedvenc előjátékszerek

Igen, tudjuk, hogy végső soron mindenki szeretné egy hatalmas orgazmussal zárni az együttléteket. De az emlékezetes lezárások mindig egy izgalmas és odaadó előjátékkal indulnak. A változatossághoz pedig néha nem árt egy kis kreativitás, no, meg némi pikáns kiegészítő!

#1: Szenvedély szemtakaró

Tudod, milyen vakon megbízni a párodban? Egy szemtakaróval bármikor kipróbálhatod! Ráadásul az érzékeid is felfokozódnak, ha egy kis időre lemondasz a látásról.

#2: Paskoló és cirógató

Puha, érzékien cirógató tollakból készült kis bojttal vagy csípős, műbőr paskolóval fűszereznéd meg az előjátékot? Nem kell választani, ha ilyet tartasz a kezedben!

#3: Easytoys Finger 2in1 ujjvibrátorok

Hangolódjatok gyorsabban egymásra, fokozzátok a vágyat ezzel a bársonyos tapintású, két ujj közé fogható vibrátorral, hogy a szex még kielégítőbb legyen!

 

Egész estés szórakozás pároknak – Kedvenc társasok

Ha a legjobb szórakozást keresitek, amely izgalmakkal, intim élményekkel vár, és mindig képes felforrósítani a hálószoba hangulatát is, nem is kétség, hogy mi erre a legalkalmasabb módszer: a szextársasjátékok. Pajzán és vágykeltő, felnőtt pároknak szóló játékaink, egész estés kikapcsolódást ígérnek a forró pillanatokat kedvelő pároknak, s nem mellesleg karácsonyi ajándéknak is tökéletesek! 

#1: SZEXpedíció

Egy újszerű, váratlan fordulatokkal teli játék, ahol szinte minden a szerencsén múlik, de a kitartó felfedezők minden útja a romantikához... és a tabuk nélküli szexhez vezet!

#2: Monogamy

Töretlen népszerűségnek örvend a világszerte már több mint egymillió példányban értékesített társas, mely játékos keretek között nyújt romantikát, intimitást és szenvedélyt a pároknak.

#3: Hancúr Párbaj

Hancúrozzatok játékosan! Szuper pozíciók és pikáns feladatok várnak rátok a három forduló során, ahol egyre fokozódik a szenvedély. Csak az a kérdés: ki megy el a végén?

 

Más bőrébe bújva (is) add önmagad! – Kedvenc jelmezek

Vajon mi más tehetné változatosabbá a szexet, mintha időről időre más bőrébe bújtok? A szerepjáték pikáns lehetőség arra, hogy olyan vágyaitokat is megéljétek, amikről egyébként beszélni sem tűnik könnyűnek. Fel a jelmezeket, és lepd meg önmagad vagy épp párodat néhány felejthetetlen estével! 

#1: Obsessive Schooly diáklány jelmez

6 részből álló, pikáns, bájosan izgató szett, amiben minden apró részletre odafigyelő, luxus minőségű darabokat találsz a kockás szoknyától a hajgumiig.

#2: Cottelli - szobalány ruha köténnyel

Szexi, csipkés jelmez, mellyel izgató szerepjátékban lehet részed, belebújhatsz egy szexi szobalány vagy akár egy pincérnő szerepébe.

#3: Obsessive nyuszilány jelmez

Szívdöglesztően bájos nyuszilány jelmez, szexi szerepjátékokhoz, vagy bevállalósabbaknak akár egy jelmezes buliba is.

Tartalomhoz tartozó címkék: Hírek